unghii tehnice cluj napoca


Daca iti place pagina mea da-mi un Like pe Facebook Urmeaza-ma pe Twitter
Preturi speciale in luna FEBRUARIE!!! Verificati lista de preturi.


Orice femeie isi doreste o manichiura de invidiat si niste unghii tari ca otelul. Insa din diverse motive, precum lipsa calciului, la majoritatea femeilor unghiile sunt moi, se exfoliaza, cuticulele cresc urat si chiar daca reusim sa scapam de aceste probleme, intotdeauna apare un mic "incident casnic" care sa ne rupa cel putin una din unghii. Pentru femeile cu unghii slabe, pentru cele care au prostul obicei de a-si roade unghiile sau pentru ocazii speciale, cum ar fi propria nunta, exista insa alternativa - unghiile tehnice. Exista doua tipuri uzuale de unghii tehnice: cu gel sau cu acryl (asa-numitul portelan).


Unghiile tehnice cu gel sunt cele mai des utilizate deoarece sunt mai usor de aplicat, insa sunt mai putin rezistente pentru femeile care duc o viata mai energica, spala multe vase sau sunt implicate in diverse activitati care implica folosirea degetelor.


Unghiile tehnice cu acryl sunt cele mai rezistente tipuri de unghii tehnice, insa daca nu sunt aplicate corespunzator, exista riscul sa se crape sau sa se desprinda, rupand astfel si straturi din unghia naturala. Unghiile din acril trebuie indepartate total atunci cand se crapa sau cand intre unghia tehnica si cea naturala intra apa sau alte substante.


Ingrijirea unghiilor trebuie facuta cu atentie, si indiferent ca sunt aplicate cu gel sau cu acryl, unghiile trebuie umplute o data la 2-3 saptamani la baza unghiei, unde aceasta creste si pilite la varful unghiei pentru a-si pastra aceeasi lungime si pentru a-si pastra aspectul natural.

unghii tehnice cluj napoca


Daca iti place pagina mea da-mi un Like pe Facebook Urmeaza-ma pe Twitter

Unghii tehnice Cluj, manichiura cluj, pedichiura cluj, unghii false Cluj
SUNA ACUM
BACK TO TOP